, ,

Afroditin sprej

(1 mnenje stranke)

36,60 

Sprej za auro in žensko energijo. Izjemen naravni Afroditin sprej za auro in aktovacijo ženske energije je nekaj posebnega. Nudi vam namreč zaščito pred negativnimi energijami. In to je izdelek, ki je v teh norih časih izredno koristen in seveda tudi iskan. Vsi potrebujemo mir, zaščito in povezavo same s sabo in Afroditin sprej naredi ravno to – zaščiti vas in vse, kar vam je dragoceno. Predvsem pa pomaga, da greš lažje iz moške energije v žensko energijo, torej da se iz glave premakneš v srce.
Uporaba:  za osebno uporabo in prostore.

Vsebina: 100 ml.

  • Za osebno uporabo: Sprej vsaj petkrat poškropimo nad glavo v različnih smereh od centra navzven, da vonj in energija spreja zaobjame celotno vašo energijo, ki je običajno okoli fizičnega telesa od pol metra pa do dveh metrov.
  • Uporaba v prostoru: Doma ali v službi – poškropite po vseh kotih od vrha do tal, ker se po kotih zadržuje največ negativnih energij. Za temeljito očiščenje prostora je koristno vsake toliko poškropiti nad, za in pod omarami. Če živite v hiši, sprej uporabljajte tudi okoli hiše, na oddaljenosti manj kot pol metra od zunanjih zidov. Sprej vsebuje naravna zeliščna eterična olja, ki niso škodljiva otrokom, odraslim ali drugim živalim, zato ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

1 mnenje za Afroditin sprej

  1. Ana (preverjena stranka)

    super sprej, lepo diši in me vibracijsko dvigne

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart
Scroll to Top