, ,

BlinkitArt Ixcacao

36,14 96,36 

100% ceremonialni kakav ali 100% čokolada, naravna medicina starodavne prihodnosti, je veganska super hrana, narejena samo zate z ljubeznijo, brez sladkorja, mleka, soje, glutena in GMO!

Vsebina: 100 ali 454 g.

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Okusi in pripravki:

 • BREZMEJNI BELIZE – ORIGINAL
  Občutek: Širitev, Zgovorno, Izrazito, Čarobno
  Uporabno za: Meditacija in Kreativnost
  Okus po: Amareto, Manchego, Oreščki
 • STRASTNI BELIZE – INGVER
  Občutek: Opolnomočeno, strastno, vroče
  Uporabno za: Imunski sistem, strast
  Okus po: Ingver, Amareto, Manchego, Oreščki
 • VELIČASTNI BELIZE – MELISA
  Občutek: Nežno prizemljeno, božajoče, poživljajoče
  Uporabno za: Kreativnost in komunikacija
  Okus po: Melisa, Amareto, Manchego, Oreščki
 • ČOKOLADNI NAPITEK
  5 – 10 diskov zmešaj z vročo (ne vrelo) vodo ( 1/2 male skodelice)
 • CEREMONIALNI KAKAV:
  15 – 25 diskov zmešaj z vročo (ne vrelo) vodo (1/2 male skodelice)

Opis:

Ta prava, čista, 100% čokolada ti daje priložnost, da se povežeš s samim seboj da odpreš svoje srce in se dotakneš svoje duše. V ceremonialni količini je kakav mogočen srčni odpiralec, ki tlakuje pot skozi samo ljubezen v transformacijo, sprošča stare vzorce in travme, da se lahko premakneš v globlje razumevanje tega, kdo si. Kakršnakoli že je tvoja trenutna pot, na tebi je, da postaviš svojo namero jasno. Preden popiješ skodelico čisto prave, avtentične vroče čokolade, ali zaužiješ eno šamansko hostjo, vedno izkaži svojo ljubezen, namero, molitev, hvaležnost in spoštovanje boginji Ix’cacao, ki te bo podprla na tvoji poti opolnomočenja.

Ix’cacao, majevska boginja kakava in čokolade, ljubezni, obilja in užitka, je skupaj z Ix’chel, majevsko boginjo plodnosti, lune, zdravljenja, poroda in mavrice, ena izmed najbolj spoštovanih in čaščenih majevskih boginj.

BlinkitArt Ix’cacao je “čisto zlato” in “univerzalna ljubezen”, narejena na 600 let star tradicionalni majevski način, kjer so edina sestavina kakavova zrna! Sestavina:
100% kakavova zrna, obdelana v kakavovo maso na 600 let star tradicionalni majevski način. Ta magična 100% čokolada, pridobljena iz kakavovcev, ki rastejo v neokrnjenem deževnem gozdu, ki prekriva starodavne majevske piramide v Belizeju, te bo spodbudila in motivirala, da odpotuješ globoko v lastno osebno samoraziskovanje skozi kreativnost, meditacijo in sveto ceremonijo, da očistiš plasti svojega brezmejnega Jaza in se opolnomočiš. Čokoladni oz. kakavovi diski ali šamanske hostje spadajo med zdrave sladkarije. Dovolj je že, da si daš en kakavov disk na jezik in dovoliš, da se počasi stopi ter te s svojo naravno medicino obogati in blagoslovi.

okusi

original, cimet, melisa, ingver

vsebina

100 g, 454 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BlinkitArt Ixcacao”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart
Scroll to Top