, , ,

Djotiš seminar

250,00 350,00 

Osnovni in nadaljevalni djotiš seminar; dve soboti po 4 ure, ali pa se lahko udeležiš samo ene sobote.

Če se obsojaš, če misliš da nisi dovolj dober/a. Ti v življenju drugi govorijo, kako moraš delovati, potem je pravi trenutek, da to spremeniš in začneš živeti tako, kot sama želiš.Če bi rad/a v svoje življenje vnesla več svetlobe, več humorja in več pristnih stikov s ljudmi, ki te res slišijo in čutijo, potem te vabim na OSNOVNI DJOTIŠ SEMINAR. Takega seminarja v Sloveniji še ni bilo, saj se bomo globoko povezali in ozavestili kako naprej v tvojem življenju. Pogledali bomo:

• V katerem obdobju se trenutno nahajaš in kaj to pomeni
• Ali si v obdobju SADE SATI in razložila ti bom, kaj to pomeni
• Kaj nas čaka v letu 2022
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,
Dovolj je slabe energije, dovolj je razmišljanja in hitenja v službo in nazaj, prepusti se in pridi na zoom seminar, ki ti bo v veliko pogledih razjasnil veliko dvomov.
🌸 Dobil/a boš jasen pogled VASE in lažje ti bo naprej v življenju. Da boš vse to lažje doživel/a, bomo na dogodku delali ENERGIJSKE VAJE, ki te še bolj vrnejo k naravi in umirijo tvoj UM.
🌸 Razložila ti bom, kaj pomeni KO SE NAJBOLJ MUDI, SE VSEDI, TISTO ČEMUR POSVEČAMO POZORNOST RASTE, Z NAŠIMI PREPRIČANJI KREIRAMO VSODO. Razložila ti bom, kateri znak si po djotišu in kateri planet je tvoj vladar, kaj to pomeni, če pogledamo to na psihološki razlagi in kako s tem živeti tukaj in sedaj.
🌸 Kako lahko najbolje izkoristiš svoj potencial in če je slučajno v tvoji natalni karti, kak planet slabše postavljen, kako iz tega minusa naredimo plus.
Djotiš uči, da je vsaka situacija OK, to je tvoja pot, od tebe pa je odvisno, kaj boš s tem naredil/a. Na seminarju ti bom pomagala ozavestiti, kako tvoj minus PREOBRAZIŠ v plus. Tako boš živel/a bolj v skladu s tvojo naravo.
Ker je leto 2022 v nekem pogledu še polno izzivov, ti bom to pojasnila in povedala, kaj to pomeni in kako iti najlažje čez to obdobje. Povedala ti bom par težkih primerov, ki sem jih imela na svetovanju in kako so oni s pomočjo moje razlage, to preobrazili sebi v prid.
Zato ne odlašaj, če želiš spremembo na tvoji poti, se TAKOJ prijavi na seminar, ki bo v soboto 12.2.2022 od 9 do 14 ure. V mes bomo imeli odmor za kosilo.
Verjamem, da ti ne bo žal, saj boš domov odšel/a veliko bolj sproščen/a in polna novega znanja.
KAJ BOŠ IZVEDEL/A?
🌸 Tvoje znamenje
seminar

osnovni, nadaljevalni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Djotiš seminar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart
Scroll to Top