, ,

Djotiš svetovanje

250,00 450,00 

“Djotiš je svetloba, ki odstrani tančice nevednosti in nam pomaga lažje živeti.”

Vzemite vajeti življenja v svoje roke in postanite, kar ste vedno želeli. Ko sprejmete odgovornosti in se nehate obnašati kot žrtev, pričnete živeti življenje, kakršnega do sedaj niste poznali.

Skupaj pogledamo vaš kompleks iz druge plati, ki je bila vašim očem, zaradi čustvene vpletenosti, skrita. Prepoznala bova vaše pozitivne vrline, ki vas bodo potiskale naprej, ravno takrat, ko ne boste videli nikakršnega izhoda. Skupaj bomo našli rešitve. 

Zanimivo je spoznavati ljudi, ampak, ali ni zanimivejše spoznati sebe? Zakaj se tako vedem, odzivam, zakaj počnem, kar počnem in še mnogo je vprašanj, besed in dejanj, ki jih včasih ne razumemo.

Za boljše razumevanje sebe in ljudi okrog sebe, vas vabim na djotiš svetovanje, s katerim boste osrečili in olajšali svojo življenjsko pot. Nič več se ne boste spraševali o razlogih svojega vedenja in vedenja drugih.

TISTO, ČEMUR POSVEČAŠ POZORNOST, RASTE …

Beseda Djotiš pomeni svetloba in nam pomaga osvetliti stvari, pogledati, videti vnaprej in globlje. Ko je naša pot osvetljena, je tudi potovanje lažje. Kajne?

Svetovanja potekajo vsak teden ob sredah in četrtkih, s pričetkom ob 9. uri.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Djotiš nam pomaga uskladiti se z naravnimi ritmi, razumeti vzroke in možne posledice, hkrati pa nam s svojimi preventivnimi tehnikami, pomaga zmanjšati karmične obremenitve in povečati svobodno voljo.

Pri svetovanju pogledamo poslanstvokaj nam je bilo položeno v zibeljkoza kaj smo dobri, kje nismopartnerstvo, otroci, leto 2022.

Pogledamo tudi vsako hišo posebej.  Čemu je dobro, da posvečamo pozornost in kako minus v karti preobrazimo v plus. Pri svetovanju nič ne zdravim, samo pogledamo energijo in vibracijo. Pogledamo tudi kakšna je ženska energija, ker opažam, da je vedno več žensk preveč v moški energiji in to ni ok za nas, za naše hormone, ker smo potem nemočni, nismo v svoji moči.

V 13 letih dela sem razvila svoj način dela in poleg svetovanja uporabljam tudi veliko psihologije in res pogledamo kje je določen problem. Na koncu svetovanja so ljudje navdušeni, saj bolj razumejo sebe in jim je lažje za naprej. Veliko klientov mi čez nekaj časa piše, da se jim je življenje spremenilo na bolje, ker so spremenili svojo vibracijo in so se s pomočjo djotiša lažje odločali.

storitev

1 ura, 2 uri, 3 ure

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Djotiš svetovanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Scroll to Top