, ,

Eterično olje

70,70 

To redko, 100% čisto Palo Santo eterično olje, Bursera graveolens, je destilirano v majhnih količinah iz trajnostno pridelanega lesa iz Peruja ob pacifiški obali. Ima nežno citrus aromo z osnovnimi notami, ki spominja na kadilo timjan, ki je njegov najbližji sorodnik. Les in olje imata terapevtske koristi, ki se uporablja v tradicionalni etnobotanični medicini v Andih.

Vsebina: 5 ml.

Drevo Palo Santo izvira iz suhih tropskih gozdov na obali Južne Amerike: Peru in Ekvador. Palo Santo olje je koncentrirano in shranjeno v notranjosti drevesnega debla. Traja do 10 let, da drevo ustvari olje in se skoncentrira v njegovem deblu. Samo drevesne veje, ki naravno padejo na tla so uporabljene za pripravo tega olja. Povprečna življenjska doba drevesa Palo Santo je od 80 do 90 let. Palo santo eterično olje ustvarja stanja mirnosti in relaksacije in je blagodejen ter učinkovit pri meditaciji, koncentraciji in pri razvijanju ustvarjalnosti in učenju ter krepi spomin. V spiritualni aromaterapiji je lahko uporabljen kot pripomoček za sproščanje negativne energije in za očiščenje in prečiščenje spirita in osvoboditev duha.
Odpravlja stres, žalost, slabo voljo, glavobole, paniko in vznemirjenost ter tesnobo. Način uporabe: daj nekaj kapljic eteričnega olja, razredčeno 3 – 1, na srčno čakro v sredini prsnega koša, pod nos, na sence glave, na zadnji del glave – 3x na dan – ter na podplate pred spanjem. Za povečano meditacijo in relaksacijo: nekaj kapljic eteričnega olja v destilirano vodo in pošpricati prostor in svoje svetlobno energijsko polje. Tradicionalna uporaba proti komarjem in drugim insektom: daj nekaj kapljic eteričnega olja, razredčenega 3 – 1, na izpostavljeno kožo ali daj nekaj kapljic v destilirano vodo in daj v razpršilo. Za zdravljenje prehlada, kašlja, astme in alergij: nekaj kapljic eteričnega olja, 3 – 1, na predel prsnega koša, pod nos, na sence, na zadnji del hrbta – 3x na dan – na podplate pred spanjem. Aroma: močna. Se meša dobro z: cedro, sandalovino in drugimi lesnimi olji
Iz: Peru, Južna Amerika
Opozorilo: Lahko razdraži kožo. Ni za notranjo uporabo. Nosečnicam odsvetujemo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eterično olje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart
Scroll to Top